Classic Christmas Hollyday

Hej Style Hunter

Classic Christmas Hollyday 3

Glædelig bag jul, jeg håber du havde en dejlig aften og at du fik lejlighed til at glæde din kære ligesom de fik lejlighed til at glæde dig.

Vi havde det helt stor gave ræs, når man som vi var er mange mennesker og der samtidig er mange børn, så tager gave ræset lang tid.

I dag er jeg virkelig over mæt,  jeg føler mig som en af de der Franske ænder som er blevet stop fodret. Jeg ved godt at det er mig selv som har spist maden frivilligt, men det betyder også noget at jeg har spist kartofler og dermed stivelse. Det kan jeg virkelig mærke i min mave, min mave er ikke glad for mig i dag.

Og vi er jo kun lige begyndt på det her mad marathon, så det kommer til at tage nogle dage inden min mave og jeg bliver gode venner igen.

Classic Christmas Hollyday 1

Dagens styleangel inspirerer med “Classic Christmas Hollyday”, hvilket det jo også er, som sagt skal jeg igennem den første julefrokost i dag.

Da jeg skulle vælge dagens outfit hentede jeg inspiration i stilkernen Classisk/Elegant, jeg har valgt et par klassiske bukser og en smuk blazer. Troskab til min egen personlige stilkerne viser jeg ved den fine blondetop. Netop de fine blonder bor i stilkernen Feminine/Romantic.

Classic Christmas Hollys day

Dagens outfit er blondetop fra HM, bukser fra HM, blazer fra Karen by Simonsen, boots fra Tamaris, øreringe fra Kobra, halskæder fra Chanti og Kobra, armbånd by Biehl og Månesten samt ringe fra Korbra, Månesten, Pieces Julie Sandlau og Spinning.

Jeg ønsker dig en hyggelig juledag og glæder mig til vi måske ses igen i morgen.

ILYG (Lad fashion legen begynde)

/Angel

English Translation

Hi Style Hunter

Merry Christmas, I hope you had a lovely evening and that you had the opportunity to delight your loved ones just as they had the opportunity to delight you.

We had just the great race of gift yesterday be cause  we were many people and at the same time, many children, so we were enjoying ourselfes with exchanging gift for a long.

Today I am really filled , I feel like one of those French duck that has been force-fed. I know that it is I who have eaten food voluntarily, but it also means something that I have eaten potatoes and thus starch. I can really feel my stomach, my stomach is not happy with me today.

And we have only just begun on this food marathon, so it’s going to take a few days before my stomach and I are good friends again.

Today’s style angel inspires with “Classic Christmas Hollyday”, which it is after all, as I said, should I through the first Christmas party today.

When I had to choose today’s outfit I picked up inspiration in style core Classisk / Elegant, I have selected a few classic trousers and a beautiful blazer. Allegiance to my own personal style core shows I know the fine lace. Just the delicate lace live in style core Feminine / Romantic.

Today’s outfit is blondetop from HM, pants from HM, blazer from Karen by Simonsen, boots from Tamaris, earrings from Kobra, necklaces from Chanti and Kobra, bracelets city Biehl and Moonstone and rings from Korbra, Moonstone, Pieces Julie Sandlau and Spinning.

I wish you a pleasant Christmas Day and look forward we might meet again tomorrow.

ILYG (Let fashion games begin)

/ Angel

 

 

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

3 Comments

 1. Det er faktisk synd hvis man ikke kan tåle kartofler. Nyere forskning har vist, at kartofler er den fødevare, der mætter mest pr. kalorie.

  • Kære Maria

   Tak for besøget og tak for din kommentar, som jeg sætter stor pris på.

   Du har helt ret kartoflen har tjent os godt og bidraget til at bringe vores udvikling hen hvor vi er i dag. Den har sikret os mod sult og det der var værre. Men i dag hvor vi ikke har svært ved at skaffe mad og hvor vi i virkeligheden får meget mere mad end det vi har behov for, ja så er den og andre stivelsesholdige fødevarer med til at gøre os tykke, hvilket jeg synes er synd fordi der med overvægt følger mange andre farlige sygdomme med.

   Jeg savner ikke kartofler men spiser i stedet mange grøntsager. Min ændring af min livsstil har betydet at jeg har tabt 16 kilo uden at skulle sulte mig selv eller på anden måde lægge bånd på mig selv. Jeg har ikke ændret på mængden og frekvensen af min motion, men alene fjernet sukker og stivelse fra min kost. I tilgift til mit vægttab som jeg er meget glad for, så lider jeg ikke af hyppige mavesmerter og min krops har det generelt meget bedre end den havde før.

   Jeg synes ikke det er synd jeg ikke normalt spiser kartofler og andre fødevarer som indeholder stivelse (ris, pasta, mel, gryns og så videre).

   Her i julen har jeg dog spist julemad med kartofler og julefrokost med traditionelt brød, hvilket har givet mig ondt i maven og mindet mig om hvordan jeg havde det dengang jeg spiste kartofler.

   Jeg håber du har haft en dejlig jul og ønsker dig og din familie et godt nytår.

   ILYG

   • Jeg er ikke i tvivl om at du har tabt dig ved at ændre livsstil.

    Men jeg elsker kartofler og har ingen problemer med at kunne tåle indholdet i maven da jeg næsten dagligt spiser kartofler i alle afskygninger, især den yderst meget sundet version som jeg elsker meget er bagt kartoffel med fyld bestående af mange forskellige selvvalgte grøntsager.

    Der er tilsyneladende delte meninger om kartoflen er sund eller ej, men jeg hæler nu til at tro på
    Christian Bitz, som er fast klummeskribent i Berlingske og I form, og har udgivet fire bøger om ernæring og sundhed. Han arbejder til daglig som forskningschef på Herlev Hospital hvor han har højnet sundheden som nu skal videreføres til øvrige hospitaler. Han er desuden ambassadør for Hjerteforeningen.

    Se her et lille udsnit som han har udtalt til http://www.b.dk/sundhed/christian-bitz-en-kold-kartoffel:
    Det er faktisk synd for den sunde knold. Mange tror, at man bliver tyk af kartofler, og at de ikke er lige så sunde som andre grøntsager. Det er ganske enkelt ikke rigtigt: Kartofler er måske ikke lige så vitamin- og mineralrige som andre grøntsager, men du får f.eks. C-vitamin, B-vitamin og kalium, når du spiser kartofler, og så har kartoflen noget af en førerposition: Det er den råvare, der mætter mest for færrest kalorier. Altså perfekt slankemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.