Pjattet med perler

Hej og velkommen til min blog. Jeg er meget glad for at se dig smiley

Er jeg gået i selvsving – eller det fordi de her bling perler er virkelig flotte?

Jeg syntes de er så flotte og jeg må simpelt hen have flere armbånd med dem. Og Kenneth har da også udtrykt ønske om få et armbånd med sådan nogle perler. (Du skal nok få de herre armbånd at se, når jeg får dem lavet) Jeg er kommet frem til at det er fordi perlerne er så flotte og fordi det er så hyggeligt at sidde og lave.

Som du kan se af ovenstående billede så har jeg valgt at knytte med perlerne. Jeg kan rigtig godt lide at de fine perler er sat ind i mellem lædersnorene. Ud over at det er vildt moderne så er det altså også fedt. Fedt fordi de sarte perler få et mere råt udtryk, jeg syntes der kommer mere knald på.

Andre gange så knytter jeg med bomuldsnor og her kommer nogle eksempler på det.

Jeg syntes perlerne få et lidt sartere udtryk. Hvad kan du bedst lide?

Sidste gang jeg bestilte smykke materialer faldt jeg over en perlekappe – og så måtte jeg bare finde en perle og lave et vedhæng til en smuk halskæde.

Jeg synes resultatet blev rigtig fint, hvad siger du ?

Der findes mange hjemmesider på nettet hvor de sælger smykkematerialer. Jeg handler hos:

www.perlefiskeren.dk, www.nettedesign.dk, www.pearlsandpieces.dk, www.nordicbeads.dk og www.perleplus.dk og jeg har kun gode erfaringer her fra. Du kan tilmelde dig deres nyhedsbreve og på den måde være orienteret om hvilke nye perler og materialer de får hjem.

Dagen outfit er Strikkjole fra Christabellas.dk, Jakke fra Ellos og støvler fra Ellos.

Håber du har en dejlig dag, vi ses i morgen.smiley

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.