Tid til støvler

For pokker, hvor er det blevet koldt. I går måtte vi simpelt hen tænde for varmen – for vi sad ganske enkelt og frøs. Jeg plejer altid at have bare tær fra første april til første oktober, men i år har jeg måtte have strømper på både i går og i dag. Men ok det er jo også næsten oktober. Jeg ville jo bare helst have at det stadig var sommer. Alting er meget lettere, når man ikke er nødt til at have trøjer, jakker, huer, vanter og støvler på.

Som følge at støvlesæsonen er startet, har jeg i dag valgt at vise nogle af de nye lækre støvler, som netop er i butikkerne nu:

 

Tamaris støvle og Viktoria Del Støvlette fra Zalando til under 600 kroner

 

Danio Nelly Shoes støvle og Sugarfree støvle til under 500 kroner

Nelly anele Shoe til 200 kroner.

Som du kan se er jeg vild med høje hæle, hvorfor de støvler jeg har fundet også har høje hæle. Generelt vil jeg sige at både Nelly, Zalando og Brandos har stort og godt udvalg i fodtøj, til alle stilarter og alle pengepunge.

Dagens outfit, består af pink etui kjole fra Closset, By Biehl halskæde, Pierre Cardin armbånd, Chantis Cari øreringe og de “skønne” flade støvler fra Miss Martins. Det vare desværre længe før jeg kommer op på mine elskede høje igen.


Støvlerne kan både bruges som “over knee” og som i dagens outfit. Jeg syntes de passede bedst til kjolen, når de er bukket ned.

Jo, jeg går stadig med krykke, jeg stillede mig her og så blev krykken lagt væk, for den pyntede ikke just på billedet. Godt jeg fik krykken udleveret igen, efter fotoet var blev taget, for ellers ville jeg have stået der endnu.

Glæd jer til i morgen – der kommer mere om smykker.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.