Tid til nye negle

Velkommen, hvor er det dejligt du kigger ind.

Det smukke morgenbillede her er taget af Kenneth Lau Rentius.

Så blev det tid til at få ordnet neglene, helt fra bunden med nye tipper og akryl. Det synes jeg er så dejligt for så kan jeg frit vælge og skal ikke tage udgangspunkt i de tipper som sidder der i forvejen.

Denne gang har jeg valgt nogle helt neutrale (naturlige negle), for så kan jeg bare give dem neglelak, hvis jeg synes det skal være vildt. Du kan se under kategorien negle hvordan jeg sætter negle på.

En dag da jeg surfede rundt på YouTube, faldt jeg over en video om Water Mable. Det er den teknik hvor man drypper neglelak ned i et glas vand og laver nogle flotte mønstre og bagefter dypper neglen ned i. Men jeg har endnu ikke fundet en neglelak som jeg syntes egner sig rigtig godt til det formål. Når jeg har fundet en neglelak som er god og som kan sprede sig godt ud i vandet, vil jeg skrive mere om det.

Jeg vil derfor i dag fortælle dig hvordan du kan lave nogle flotte mønstre på dine negle, med en anden teknik som hedder stamping.

Stamping går ud på at komme neglelak på en lille plade, hvori der er graveret et mønster. Den overskydende neglelak skrabes væk og nu er der kun neglelak i rillerne i det graverede mønster. Herefter trykkes den særlige stempelpude ned i lakken. Mønsteret overføres nu til den særlige stempelpude og nu kan mønsteret overføres (stemples) på neglen.

Det er kun fantasien som sætter grænserne. Kan du ikke lide resultatet er det lige til at fjerne med neglelak. Jeg kan godt lide at kunne lave nogle sjove og flotte design på neglene.

På dette design har jeg først lakeret hele neglen med pink farve og herefter stemplet med en mørk pink. Men du kan sagtens stemple direkte på den naturlige negl. Jeg afslutter altid med at lægge en lag klart lak på toppen, fordi jeg syntes det beskytter og holder på neglelakken så den holder længere.

Dagens outfit er jeans med vest fra Christabellas, top fra HM, støvletter fra Nelly White Label og armbånd By Biehl og eget design.

Jeg håber du får en dejlig dag, og jeg glæder mig til vi ses i morgen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.