Samler på gode dage

Så er jeg atter hjemme efter en god dag på arbejde.

Tænk en gang, i dag for præcis 39 år siden blev Operahuset i Sydney, tegnet af Jørn Utzon, taget i brug.

Dagen i dag hedder Cosmus og er opkaldt efter Cosmus, der sammen med sin tvillingebror Damianus fungerede som læger i Kilikien i Syrien. De var kristne og blev ofre for de forfølgelser af kristne, som den romerske kejser Diocletian iværksatte, og de to brøde blev halshugget i Syrien omkring år 287. Ja og så er der 95 dage tilbage af året.

Og så er der vist ingen vej uden om efteråret, og behovet for nogle varme trøjer. Jeg har derfor besluttet, at jeg i dagens indlæg vil vise dig de lækre strik trøjer og bluser, som jeg gerne vil have flytter ind i mit klædeskab.

Striktrøjer er altid super dejlige, blandet andet fordi en kortærmet kjole eller bluse kan bruges i den kolde tid sammen med striktrøjer. Og så er der den bonus at en kjole kan virke som to kjoler med to forskellige trøjer til. På den måde kan du ”snyde” garderoben større.

Jeg ved jo ikke hvordan du har det, men jeg syntes altid at jeg mangler fornyelse i min garderobe.

   

Alt dette strik er fra HM. Den blå til 129, den hvide til 249, den røde til 199 og den hvide til 299.

Image Thumbnail Image Thumbnail

 

Ovenstående stik fra Ellos, den gule koster 249 og den grå 299

  

Ovenstående 3 strikbluser fra MissMartins til 299

 

Også disse to er fra Miss Martins, den grønne til 269 og den hvide til 369

 

Som du sikkert snart har fundet ud af, så er Zalando et af de sted hvor jeg kigger og handler. Og her er ovenstående fundet. Den brune fra Only til 299 og en grå er fra Vero Moda til 519.

 

Ovenstående er også fra Zalando men i den dyre ende. Den grå er fra Day Birger & Mikkelsen til 1415 og den grå med de glade gule ærmer er fra Just Female til 699.

Ok jeg indrømmer, jeg bliver nok nødt til at vælge lidt ud i disse dejlige striktrøjer og bluser, men nogen af dem skal helt klart flytte hjem til mig. Og uhh hvor vil de få det godt.

Dagens outfit. Kjole fra Miss Martins, Støvler fra Miss Martins, armbånd og halskæde By Biehl.

Glæder mig rigtig meget til, jeg atter kan komme op på de høje hæle.

I morgen skal jeg til Oktoberfest, og skal derfor klædes ud i Tyrolerkjole, så dagens outfit i morgen er Heidi kostume – det bliver sjovt.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.