I think Bodil brought a little surprise – I have a sore throat

Hej Bloggie

IMG_1458

Hvor var det dejligt med lidt hjælp til at vælge dagens kjole i går. Tusind tak for hjælpen – kjolen var et hit. Stemmerne vist tydeligt at den blå  blonde kjole var dagens vinder kjole.

I går var jeg som sagt var jeg til årets første julefrokost i går, det var super hyggeligt, desværre måtte jeg forlade festen tidsligt fordi jeg havde så frygteligt ondt i hovedet. I dag kan jeg så konstaterer at jeg også har ondt i halsen. Så mon ikke Bodil havde lidt mere med end blot vind?

I dag er sidste chance for at deltage i min skønne giveaway, hvor du kan vinde en lækker læbestift og neglelak fra Medina By GOSH.

DSCN6611

Skal du nå at have chancen for at vinde skal du blot efterlade en kommentar til dette indlæg, hvori d uskriver hvad der er din favorit tradition ved jul. Det skal gøres i dag senest klokken 20.00.

Vinderen offentliggøres på bloggen i morgen den 9.december 2013.

Også i dag får du et lille kig ind i mit juleeventyr.

Vi forlod Angel i går, netop da stedmoderen ondskabsfuldt havde blæst nødder ud i hele stuen og forlangt at Angel skulle samle alle nødderne op på to timer.

Angel gik grædende i haven og bad om hjælp. 

“Kom alle mine duer og alle små fugle under himlen og hjælp mig. Saml nødderne op, som I kan bedst, I aften skal Angel Blogge.”

Og som ved et mirakel kom straks kom to hvide duer flyvende ind ad Stuevinduet, og efter dem kom en hel mængde andre fugle. Allesammen gav de sig til at samle nødderne op, og på mindre end en time var de færdige.

Angel skyndte sig at bringe skålen til sin stedmoder og troede, at hun nu fik lov til at blogge. Men stedmoderen sagde: “Du bliver bare til grin, din blog er simpel og Angel, du har heller ingen klæder.” Da Angel gav sig til at græde endnu mere, sagde hun: “Hvis du på en time kan samle disse fire skåle nødder op af fra både stuen og spisestuen, skal du få lov til at blogge resten af dagen “Angel gik igen ud i haven og sagde: “Kom mine duer og alle små fugle og hjælp mig. Saml nødderne op, som I kan bedst, Angel skal have dagen fri til at blogge.”

2.søndag i advent

Da det i dag den anden søndag i advent, derfor skyder jeg også den nye giveaway i gang.

Denne gang kan du vinde lækkerier fra Rudolf care:

DSCN6615

Du kan vinde en pakke med fire miniprodukter:

 1. Facial mist
 2. Cleansing milk
 3. Facial cream
 4. Body lotion

Produkterne er fri for parabener, syntetiske farver, syntetisk parfume og essentielle olier. Det er helt bestemt i pakke med lækker forkælelse som du kan vinde denne gang.

Hvis du kender Rudolf cares produkter så ved du at det er super lækkert, hvis ikke – har du med denne giveaway chancen for at lære produkterne at kende.

For at være med i konkurrencen om at vinde denne lækre pakke, skal du efterlade en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvor mange julefrokoster du skal til i løbet af december.

Jeg har som sagt været til min første julefrokost og jeg har mellem 4 og fem julefrokoster tilbage i december måned. Pyh ha – december er en travl måned på mange måder.

Denne giveaway starter i dag den 8 december og slutter 15.december 2013 klokken 20.00. Vinderen offentliggøres på her på bloggen i indlægget den 16.december.

IMG_1459

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

12 Comments

 1. Pingback: Christmas shopping and lots of secrets - AngelQueen

 2. Pingback: Better late than never - Christmas Carol - AngelQueen

 3. Pingback: Vitamin A in cream - the only thing that has proven it works - AngelQueen

 4. Pingback: Another nice Christmas party on the horizon - AngelQueen

 5. Pingback: Everyone have to earn a living - Tommy Kenter - AngelQueen

 6. Chanette Jacobsen

  Jeg skal kun til én, men til gengæld skal denne foregå i et sommerhus på Fanø sammen med en masse dejlige piger. Hvor hele aftenen skal gå med hygge, sjove indslag og dejlig mad <3

  Glæder mig helt vildt!

  Du ønskes i øvrigt en rigtig glædelig jul og tak for en inspirerende blog.

  Kærligst Chanette

  • Hej Chanette

   Det lyder til gengæld rigtig hyggeligt med julefrokost i et sommerhus og så sammen med dejlige piger. Jeg kan godt forstå du glæder dig – det ville jeg også gøre.

   Tak og også glædelig jul til dig. Det glæder mig du kan lide min blog.

   ILYG

 7. Vi skal til 3 i alt , den ene er dog først i starten af januar da det er i forbindelse med arbejde , drikker ikke snaps , men elsker tilgengæld den lækre mad 🙂

  • Hej Tina

   Ej hvor lækkert med en julefrokost i januar. Det må gøre januar ekstra festlig.

   Jeg drikker heller ikke snaps – så jeg kommer som regel ok gennem julefrokosterne.

   ILYG

 8. Pingback: We have a winner and yet another giveway going - AngelQueen

 9. Har overstået to og har to tilbage 🙂

  Det er hårdt med alle de julefrokoster!

  Næste weekend er helt uden julefrokoster, bliver faktisk ok lige at have lidt tid at slappe af og nyde ikke at have ondt i hovedet som følge af snaps 😉

  God jul!

  Kh. Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.