Sommeren kiggede forbi

I dag er det sådan en dejlig solrig søndag. Jeg lagde mærke til det med de samme da jeg stod op. Jeg tænkte dejligt at sommeren lige kiggede forbi igen. Ja ja – jeg ved godt det ikke er vildt varmt, men lunt er det altså i solen og her hvor jeg er, er der ikke meget vind. Så jeg nyder livet og har fået læst det nye nummer af Costume, som lige er udkommet.

Jeg bed især mærke i interviewet med Marc Jacobs. Han siger at det er ”stil” der er det interessante. Artiklen skriver:

Stil er det som interesserer Marc Jacobs. Langt mere end mode. Stil er den historie man fortæller om sig selv. Stil er de rammer man sætter sig selv ind i. Stil er den måde, man præsenterer sig selv på. Det er individuelt og en personlig fortolkning af, hvem man er, og hvad man drømmer om. ”Mode er mode. Og det er noget, man kan købe sig til. Det kan man ikke med stil”

Jeg må indrømme, at den påstand har rumsteret i mit hoved hele formiddagen. Og jeg er kommet frem til, at jeg er helt enig. Jeg tænker at stil netop er vores inderste kerne. Det vi virkelig godt kan lide. Og modens mange tendenser blot er en mulighed for at inkorporere i vores individuelle looks.

Jeg kan komme med et eksempel, som måske kan anskueliggøre hvad jeg mener.

Min stilkerne er Feminin/Romantik. Jeg ville derfor vælge denne kjole:

Jeg ville så style kjolen, med en sort taske, en lang guldkæde og et armbånd.

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

 

Jeg ville tage nogle høje Jeffrey Cambell sko med nitter på:

og en kort jakke f.eks. pels på:

Voila, her kom så mit outfit.

Jeg vil så gerne indrømme at min stil ikke er vild og speciel som f.eks. Lady Gagas. Det er heller ikke det vigtigste, det vigtigste er at stilen passer til den person som man er.

Så det gælder bare om at kaste sig ud i at lege med moden og anvende det fra modetendenserne som man syntes bidrager til stilen.

Man kan jo også skille sig ud, selv om stilen er afdæmpet. Jeg vil våge den påstand, at min omgangskreds, venner og kollegaer har lagt mærke til min almindelige stil.

Nøgleordet er at man skal have det godt med sin stil.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.