Liden tue

Liden tue, kan som bekendt, vælte stort læs. Ja vel er jeg ikke et stort læs og vel var det ikke en tue, men væltede det gjorde jeg.

Fredag morgen, frisk på, vej på arbejde, ser jeg ikke en sten på størrelse med en stor valnød, ligge på vejen hvor jeg går. Da jeg træder på den vrikker min ellers normalt stærke, ankel om. Og jeg ender, efter et par forsøg (trin) på at genetablere balancen, på langs på vejen. Gudskelov kom der ingen biler.

Jeg havde mine dejlige Wedge på, som er temmelig høje, så min ankel er virkeligt blevet vredet. Selvfølgelig er den øm, men jeg tænker, at det går over og tager skoene på og fortsætter på arbejde. Som dagen skrider frem kan jeg godt mærke at min ankel gør ond og jeg kan se den hæver. I dag kan jeg se at den blå farve er på vej, øv.

Da jeg kommer hjem om aftenen og endelig tager skoene af, kan jeg slet ikke støtte på min fod.

Nu har jeg en forstuvet ankel, som dunker kraftigt, og det til trods for både is og højtliggende stilling. Øv bøv, nu er der en tid i flade sko og hjælp fra krykker.

Derfor er dagens outfit ikke helt sådan som jeg syntes det burde være. Håber ikke det tager for lang tid, for min ankel at hele. Det er svært at være smart med krykker og flade sko.

Og ja, jeg er vild med høje hæle, de må desværre bare vente lidt.

Bluse og nederdel fra H&M. Den opmærksomme læser kan se, at foran mig står de sko som jeg gerne ville have haft på til dette sæt. Men det kan i sagens natur ikke lade sig gøre. De (de grønne sko) er fra Nelly.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.