Inspiration med varme i

Velkommen tilbage, jeg er super glad for at se dig på min blog.

Hvor blev varmen af?

Ja, forsvandt den sommer ikke bare alt for hurtigt? jeg er ikke klar til vinter endnu. Det er desværre ikke mig der bestemmer vejret, og det er måske også meget godt, jeg bestemmer kun hvordan jeg er påklædt. Så jeg må nok til at finde huer, halstørklæder og vanter frem. Derfor har dagens indlæg nogle forslag til huer og vanter.

Lad os starte med mit forslag til huer. Det er sjældent jeg har hue på, men får vi en vinter der er ligeså kold som sidste vinter. Så vil jeg også trække i en hue.

Skal jeg endelig have hue på vil jeg vælge noget á la ovenstående, de er Zalande og jeg synes faktisk de er rigtig smarte.

Disse handsker er også fra Zalando.dk og jeg syntes de er rigtig fine, jeg kan godt lide de små detaljer.

Hvis vinteren skulle blive rigtig kold, har jeg også på Zalando.dk fundet nogle vanter som er varmere.

Hvordan har du det med hatte? Hatte er jo meget moderne lige i øjeblikket. Jeg kan godt lide hatte og har faktisk flere forskellige. Jeg kan godt lide at have en hat på, fordi jeg synes det gør looket mere sofistikeret. Derfor jeg også kigget efter hatte. Jeg lover dig derfor at jeg laver et indlæg med mine hatte til inspiration til dit hatte køb.

Alle hatte er fra Zalando.dk, men hatte fås i de fleste modebutikker. Og de fås også i mange prisklasser. Så det er bare at kaste sig ud i det.

Og så lige nogle tørklæder, der er nu kommet så meget vind i sejlene, at jeg synes det er nødvendig med et tørklæde eller haltørklæde om halsen. Derfor kommer der også lidt inspiration til nogle skønne tørklæder:

Tørklæderne er fundet på Zalando.dk

Og lidt flere….

Fundet på Nelly.com

Jeg synes der er mange skønne tørklæder at vælge mellem – det er næsten ikke til at bestemme sig. Min favorit er pels tørklædet fra Nelly.

Dagens outfit er er kjole fra HM og cardigan fra HM, støvler fra Ellos armbånd er eget design. Jeg har forsøgt at skaffe mere lys på billedet og jeg arbejder stadig på at sikre mere lys på billederne af dagens outfit, så du bedre kan se outfittet.

Håber du har en dejlig dag, glæder mig til vi ses i morgen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.