Fashion i regn

Velkommen, dejligt at se dig igen.

Efterår betyder jo som bekendt blandet vejr – sol, regn og blæst. Og jeg vil betro dig, at jeg ikke er vild med gummistøvler og heller ikke regnfrakker for den sags skyld. Jeg tror jeg har en slags traume fra barndommens gule regnfrakke og grønne gummistøvler – som altid var til at vokse i. Det var bestemt ikke cool.

Men sandheden er jo, at der ikke findes dårligt vejr – kun forkert beklædning. Mon du har det ligesom jeg ? det er ikke let at være chik i regnvejr – med gummistøvler.

Jo, det er det faktisk, for der er også gået fashion i regn. Det er nu muligt at finde nogle fede gummistøvler og regnfrakker.

Dagens blog indeholder derfor mine forslag til hvordan, du og jeg kan blive chik i regnvejr.

Nedefor et par smarte regnfrakker:

 

Den stribede er fra Vila og koster 529 og den prikkede er fra Byoun og koster 979. Her er vi da langt fra den forhadte gule regnfrakke.

Nedenfor et udvalg af smarte kummistøvler:

 

  

 

Disse støvler fra Have2have og ligger i prislejet omkring 300 kroner. De lyserøde ankelstøvler er rigtig smarte. Ligesom jeg også syntes de Burberry ternede med den lille hæl også er smarte.

Denne støvle er fra (rigtig gættet) Zalando og koster 459. Den er også rigtig fiks.

Hvis jeg skal vælge, så bliver det de Burberry ternede med den lille hæl, som måske må flytte ind i mit skoskab. smiley

Dagens outfit er kjole fra Miss Martins, cardigan fra HM, ByBiehl Armbånd, halskæde Dyrberg Kern og sko fra Kvickly.

Med tanke på det er blevet koldere, kan du i morgendagens blog læse om frakke udbuddet netop nu.

Vi ses i morgen 🙂

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.