Ren samvittighed

Halløj på bloggen – hvor er det dejligt at se dig.

Nu kan du godt begynde at glæde dig, for i morgen har jeg en fantastisk spændende, sjov og skøn nyhed på bloggen. Der kommer en konkurrence, så husk at kigge forbi i morgen smiley.

Dagen i dag er startskuddet til min temauge, som er efterårets fester. Vi er jo på vej ind i den tid som indeholder rigtig mange fester og selskabeligheder. Samtidig indrømmer jeg, at også jeg har en lille prinsesse gemt i mig, og jeg derfor holder meget af at blive dresse up og have de fine kjoler på.

Jeg starter temaugen med et kig på clutches. En Clutch er jo nærmest en uundværlig accessorie når man er helt dressed up og på vej til party. Hvor skal læbestift og de andre uundværlige ting ellers være ?

Jeg har en bestemt clutch på min whish liste nemlig en fra Gitte Carlend – ja eller nærmere bestemt to:

Som er AICHA PYTON fra Gitte Carlend, den koster 2850,- kroner, og

AMINATA PYTON fra Gitte Carlend, den koster 2000,- kroner.

Det som også tiltaler mig ved taskerne fra Gitte Carlend er, at udover at taskerne er ren luksus og at alt ned til mindste detalje er håndbearbejdet, bliver taskerne produceret i Afrika med respekt for etik, miljø og det traditionelle håndværk. Det er autentisk, det er afrikanere som tjener på produktionen, det er de skind som afrikanerne selv anvender i forvejen.

Det betyder at jeg som forbruger kan have god samvittighed, mens jeg nyder disse luksustaskerne. Du finder mere om taskerne her: Calend.dk

Hvad er mere passende end at dagens outfit er en selskabskjole ? Nej vel, derfor vil alle dagens outfit i temaugen, være en selskabskjole. Jeg starter med en kort.

Dagens outfit er kjole fra MissMartins, sko fra Nelly Armbåndet er eget design.

Håber du får en dejlig dag. Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg præsenterer konkurrencen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.