Paleo style and music by Burhan G

Hej Blogie IMG_1094 Jeg sidder her og hygger mig med at skrive dette indlæg til dig, jeg hygger mig med at lytte til Burhan G nye CD.

Jeg synes den er virkelig god, fyldt med smukke og catchy numre. Jeg kan varmt anbefale dig at investere eller at lytte til den på Spotify, WIMP eller hvilken musik tjeneste du nu anvender. foto (1)

Hvis du spørger mig, så synes jeg at Burhan G har den lækreste stemme og han laver musik som i den grad skaber en afslappet og behageligt rum i mig.

Hvis du er fast læser af min blog så ved du at jeg har ændret min livsstil og nu lever af palæo kost. Palæo kost betyder at jeg ikke spiser tilsat sukker og at jeg ikke spiser stivelse i form af katofler, ris, pasta og mel. Fordi stivelse bliver til sukker når jeg har spist det og min krop begynder at bearbejde og fordøje maden.

I stedet spiser jeg masser af frugt og grønt, nøder og frø og selvfølgelig kød. Det at spise på den måde kræver nogle helt nye opskrifter og derfor har jeg købt Thomas Rodes bog “Stenalderkost” og Katrine Tuborgh bog “Stenalder køkken”.

foto (80)

Jeg kan varmt anbefale begge bøger, som er fyldt med mange lækre opskrifter og ideer til hvordan man kan gå til opgaven med at lave lækker mad uden sukker og uden stivelses holdige råvare.

En af mine livretter er BeufStroganoff som normalt bliver serveret med kartoffelmos og oprindeligt skal serveres med ris. Hverken katofler eller ris er noget jeg kan spise i forhold til principperne for Stenalder kost.

Derfor har jeg modificeret min opskrift til denne version Lad os starte med risene. I stedet for de almindelige ris har jeg lavet “Blomkålsris”.

DSCN4985

Riv blomkålen groft på et rivejern. En foodprocesser kan ikke anvendes idet den ikke kan give den ris lignende struktur.

Hak 1 zittauerløg og 1 til 2 fed hvidløg fint.

DSCN4990

 

Sauter de finthakkede løg og hvidløg i en tsk. kokosolie. De må ikke tage farve. Tilsæt blomkålen og sauter videre i 5 til 7 minutter i en gyde eller wok. Husk at holde øje med “risene” – de må ikke tage farve.

I mens “risene sauterer skæres en roastbøf i silketynde skiver.

DSCN4986

 

Herefter brunes kødet i en wok eller gryde – tilsæt salt, peber, paprika og cayenne peber efter smag.

DSCN4988

 

Når kødet er brunet hældes kødet over i en skål hvor det hviler mens champignonerne ristes.

DSCN4989

 

Når champigningerne er brunet kommes kødet tilbage i wokken eller gryden.

DSCN4991

 

Herefter tilsættes tomatpureer efter smag. Jeg bruger to dåser koncentreret. Der tilsættes cremefaiche.

DSCN4992

Øs blomkålsris op på en tallerken.

DSCN4993

 

og hæld Beuf Stroganoff over.

DSCN4994

 

Velbekomme, det smager helt fantastisk og er 100 procent paleo. Det tager ikke længere tid end at lave end at lave retten med de traditionelle ris til.

Det at spise efter paleo principperne har betydet at både Kenneth og jeg har tabt 10 kg hver. Helt uden at gøre andet. Dertil kommer at jeg synes jeg kan se på min hud at jeg bliver fyldt med skønne vitaminer fra alt det frugt og grønt jeg spiser.

Og bedst af alt så betyder Palæo kosten også at jeg har fået meget mere energi. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve.

Husk at deltage skal du:

  • like Bloggens facebook side her
  • like AngelDesigns facebook side her
  • følge bloggen i Bloglovin her
  • Og du skal efterlade en kommentar til dette indlæg hvor du skriver hvad du synes om det nyskabende design.

Denne giveaway startede den 12 oktober 2013 og slutter den 24 oktober 2013 klokken 20.00. Vinderen offentliggøres den 25 oktober i dagens blog post.

IMG_1093

 

Dagens outfit er kjole fra Bodyfrog, sko fra Bianco, Bælte HM, Chanti Carri øreringe, armbånd By Biehl og ege design – AngelDesign samt Spinning ringe.

Jeg ønsker dig en dejlig dag og glæder mig til vi ses igen i morgen.

ILYG

English Translation

Hello Blogie


I’m sitting here enjoying myself writing this post to you, I’m enjoying myself listening to Burhan G new CD . I think it is really good, filled with beautiful and catchy songs. I highly recommend you to invest or to listen to it on Spotify , WIMP or what music service you are now using .

If you ask me , I think that Burhan G has the smoothest voice and he makes music so much creating a relaxed and comfortable space for me.

If you are a regular reader of my blog then you know that I have changed my lifestyle and now folow the paleo diet. Paleo diet means, I do not eat added sugar and that I do not eat starch in potatoes, rice, pasta and flour . Because the starch turns into sugar when I have eaten it and my body starts to process and digest food.

Instead , I eat lots of fruits and vegetables , nuts and seeds and of course meat. Eating this way requires some brand new recipes. I bought Thomas Rodes book ” Stone Age Diet ” and Katrine Tuborgh book ” Age cuisine ” .

I highly recommend both books , which are filled with many delicious recipes and ideas for how to approach the task of making delicious food without sugar and without starch -containing raw material.

One of my favorite foods is BeufStroganoff which are usually served with mashed potatoes and initially to be served with rice . Neither potatoes: nor rice is something I eat due the priciples of the Stone Age diet.

Therefore I have modified my recipe for this version Let’s start with the rice . Instead of the ordinary rice I have made ” cauliflower rice” .

Grate cauliflower roughly on a grater . A food processor can not be used because it can not provide the rice -like structure.

Chop 1 yellow onions and 1 to 2 cloves garlic finely .

Saute the chopped onion and garlic in a teaspoon coconut oil . The onion may not take color. Add the cauliflower and saute further for 5 to 7 minutes in an alley or wok . Remember to keep an eye on ” cauliflower” – they can not take color.

In while ” cauliflower sauté cut one roastbøf in silk thin slices.

Then brown the meat in a wok or saucepan – add salt, pepper , paprika and cayenne pepper to your prefered taste .

When the meat is browned pour over the meat in a bowl where it rests while the mushrooms are roasted .

When mushrooms is browned pour the meat back into the wok or pan.

Then add tomatao pureer according to your prefered taste. I use two cans of concentrate . Added cremefaiche .

Pour cauliflower on a plate and pour Beuf Stroganoff above .

Enjoy your meal , it tastes fantastic and is 100 percent paleo . It takes no longer time than to do than to make right with the traditional rice .

The eating after paleo principles has meant that both Kenneth and I have lost 10 kg each. Completely free to do otherwise. In addition, I think I can see that my skin is filled with wonderful vitamins from all the fruits and vegetables I eat.

And best of all – the Paleo diet means that I have much more energy . I highly recommend you to try .

Today’s outfit is dress from Bodyfrog , shoes from Bianco, Belt HM , Chanti Carri earrings, bracelets By Biehl and own design – Angel Design and Spinning rings.

I wish you a wonderful day and I look forward to seeing you again tomorrow.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.