Må jeg præsentere …..

…. konkurrencen !smiley

Velkommen inden for på min blog, jeg er glad for at se dig.

I dag afslører jeg så den fantastiske konkurrence, jeg svæver oppe under loftet af bar glæde. Jeg er så stolt over at jeg i samarbejde med Miss Martins kan præsentere konkurrencen. Og jeg er sikker på du bliver glad når du ser hvad du kan vinde.

Først skal du lige have dette smukke morgenbillede, imens kan du jo prøve at gætte på hvad du kan vinde.

Fotograf: Kenneth Lau Rentius

Jeg er sikker på du lige som jeg straks er vildt forelsket og rundt på gulvet, når du ser du kan vinde denne smukke kjole.

Jeg syntes den er gudesmuk. Du kan bruge kjolen både til store fester og til de minde fester. Oven i købet er kjolen tidsløs, den super moderne lige nu, men er altså også langtidsmoderne. Tænk at du kan vinde den……

Klik ind på MissMartins og se kjolen – og se alle de andre fantastisk smukke kjoler. Som du ved har jeg mange kjoler fra Miss Martins og jeg vil derfor lige anmelde butikken:

Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos Miss Martins, hendes udvalg er stort og der er en god løbende udskiftning. Og som jeg før har nævnt, har jeg når jeg handler på nettet nogle bestemte ting, der er vigtige for mig;

Billeder og virkelighed skal passe sammen. Levering skal ske hurtigt og jeg skal kunne følge min ordre. Jeg skal kunne betale med kort, for kun på den måde kan jeg få mine penge retur hvis jeg skulle være uheldig og ramme en useriøs netbutik.

Miss Martins har en super god service og der er altid overensstemmelse mellem billeder og den kjole jeg modtager. Miss Martins leverer hurtigt, faktisk afsendes varen samme dag hvis du bestiller om formiddagen og så har man sin kjole allerede dagen efter. Har du spørgsmål eller andre udfordringer er hun altid meget hjælpsom. Hun har en rigtig god service og man føler sig som kunde godt behandlet og ryg og sikker i sit køb.

Ja og så laver jeg altid et lille prøvekøb, for på den måde at tjekke butikken, og det har jeg jo gjort – op til flere gange. Jeg kan kun give Miss Martins min varmeste anbefaling.

Nu tænker du så, hvad skal jeg gøre for at vinde ? Det er meget enkelt, du skal blot sende en mail til mig med navn og adresse samt størrelse. Mailen skal sendes til janie@angeldesign.in. Vinderen trækkes på søndag.

Konkurrencen er nu startet og du kan fra i dag den 31.oktober 2012 og til på søndag den 4.november 2012 klokken 12.00 maile til mig på: janie@angeldesign.in

Dagens outfit er en gudesmuk lang kjole fra Miss Martins.

Jeg ønsker dig held og lykke i konkurrencen og jeg glæder mig til at høre fra dig. Vi ses i morgen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.