Naturens egen skønhedsklinik

Velkommen på bloggen, sådan en herlig lørdag.

Velkommen. Hvor er jeg glad for at se dig.

Er det ikke ved at være på tide med noget selvforkælelse?

Hvad er bedre end når det kan gøres effektivt og for små penge?

Alle annoncer har så travlt med at fortælle os at vi skal bruge mange penge, hvis vi vil beholde og vedligeholde vore smukke og ungdommelige ydre.

Nu er vi jo ikke alle sammen født med en fed bankbog eller har en rig onkel i Amerika. Så vi er nødt til at passe på pengene og prioritere hvordan vi bruger dem. Derfor vil jeg i dagens blog give gode ideer til hudpleje med de produkter vi har i køkkenet. Det er både nemt og billigt.

Du har sikkert hørt det en million gange, at det er godt at skrubbe huden for at fjerne de døde hudceller. Jeg har erfaret at det er rigtig, det hjælper med at give huden glød og fjerner det grå skær, jeg især kan få her i vinterhalvåret.

En rigtig god skrubbemaske som jeg ofte benytter:

Skrubbemasken fjerner nænsomt snavs og urenheder i huden.

2 spsk. stærk kamillete

3-4 spsk. fint havremel

2 spsk. varm mælk

Kværn den fine havremel og bland den sammen med de øvrige ingredienser til en fast grød. Lad den trække 2-3 minutter. Gnid den forsigtigt på ansigtshuden med cirkelbevægelser – undgå partierne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10 minutter og skyl den af med lunkent vand.

Jeg plejer altid efter en god gang skrubbemaske at slutte med en æggemaske. Jeg kalder den for et æggeløft:

Smør en pisket æggeblomme på huden. Hvis du har meget tør hud så tilsæt evt. lidt piskefløde. Hvis din hud er fedtet skal du bruge æggehviden i stedet for blommen. Pisk hviden og læg den på huden. Hvis du har meget fedtet hud så tilsæt LIDT citron.

Grunden til at jeg kalder masken for et “æggeløft” er at den strammer huden op. Jeg synes virkelig jeg kan se det på min hud.

Dagens outfit er til inspiration til efteråret kommende mange fester. Som jeg har nævnt tidligere, så er guld meget in. Og jeg som er en rigtig glamour girl er selvfølgelig meget vild med det.

Kjolen er fra Vero Moda, strømperne er Christiane Schaumburg-Müller, som fås i kvickly. Skoene er fra Nelly.com og armbåndet er eget design.

Jeg synes kjolens ryg er super lækker og flatterende.

Jeg ønsker dig en dejlig og festlig lørdag aften. Vi ses i morgen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.