Misk mask maske på…..

Nej jeg har ikke taget fejl af årstiden, jeg synes bare at en dejlig søndag er en god dag til selv forkælelse. Og – hvad er bedre end en maske.

Du kan sagtens købe mange gode masker, men de koster som regel også kassen. Jeg vil hellere spare pengene og kunne bruge dem på andre ting i stedet. Derfor er jeg meget glad for de masker jeg selv kan lave af de råvarer jeg har i mit køkken.

De er billigere og jeg ved at jeg undgår de skadelige tilsætningsstoffer.

I dagens indlæg får du nogle super gode masker.

Mod hudorme:

Hvis du vil have en kur mod hudorme, kan du tage 3 spsk. havremel og rører det med lidt vand, så det er en lidt tyk masse, og så smører det ud på de områder, hvor du har mange bumser. Lad det så sidde i 2-3 min. Gør det om aftenen inden du går i seng.


Agurk mod grove porre og fed hud:

Agurk fremmer blodcirkulationen i de yderste væv af huden og virker sammentrækkende samtidig med at det giver fugt til huden.

Fugtighed til tør hud:


Ansigtsmaske med syrnet mælkeprodukt og honning

2 tsk. syrnet mælkeprodukt, f.eks. A38 eller Cultura

2 tsk. honning

Rør ingredienserne sammen. Rens og tør ansigtet, før du fordeler masken jævnt – undgå områderne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter. Vask den af med lunkent vand.

Nyt liv til fedtet hud:


Ansigtsmaske med syrnet mælkeprodukt, agurk og citron

2 spsk. syrnet mælkeprodukt, f.eks. A38, ymer eller Cultura

½ revet agurk

1 tsk. citronsaft

Bland ingredienserne sammen. Rens og tør ansigtet. Fordel masken jævnt i ansigtet – undgå områderne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter og vask den af med lunkent vand.

Bananmaske:

Bananen er rigtig god hvis man ønsker at nære og blødgøre huden.

Mos en banan og bland med 1 spsk. honning og 4-5 spsk. havregryn. Masken skal sidde i ca. 15 min.

Tomatmaske:

Tomaten virker rensende og styrkende.

Anvend 2 stk. mellemstore flåede tomater moses og tilsættes ca. 3-4 spsk. tomatpuré og ca. 1-2 spsk. havregryn. Lad masken sidde 25-30 min. og skyl af med lunkent vand.

Ferskenmaske:

Ferskner virker opfriskende og lindrende til grå og træt hud. Mos 2 ferskner og lad dem sidde indtil masken er tør. Skyl af med lunkent vand.

Abrikosmaske :

Abrikoser er rige på A-vitaminer og gør derfor en tør hud smidig. Læg 4 tørrede abrikoser i blød et døgn. Mos eller blend dem sammen med 3 spsk. yoghurt naturel. Masken skal sidde ca. 20 min.

Jeg kan godt lide at anvende ingredienserne fra mit køkken i min ansigts pleje, for så ved jeg præcis hvad der er i. Og jeg ved det ikke er skadeligt, for det er jo noget som jeg kan spise.

Dagens outfit Kjole fra MissMartins, jakke fra HM, sko fra Nely

Jeg ønsker dig en dejlig søndag og god fornøjelse med maskerne.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.