Væk med den dårlige vane

Kom inden for, hvor er jeg glad for at se dig igen.

I dagens indlæg, vil jeg fortælle dig om hvordan det er lykkedes mig at holde op med at ryge. Jeg var ellers en forhærdet ryger og jeg havde røget siden jeg var 13 år. Ak ja ungdommens dumhed, men nu er jeg den vane kvit.

Jeg gik simpelt hen over til at dampe – på e-ciraretten. Nej det er ikke de der små nogen – dem som ligner rigtige cigaretter. Nej den ligner mere en kuglepen.

En E-Cigaret – Damp Cigaret – eller Elektronisk Cigaret, er et innovativt nyt alternativ til de normale cigaretter. Et alternativ designet til at simulere den fulde ryge oplevelse, du har ved brug af almindelige cigaretter, men uden at indeholde den lange liste af skadelige og giftige stoffer, som i dag findes i en rigtig cigaret.

“Røgen” fra en elektronisk cigaret består kun af harmløs vand damp, evt. tilsat nikotin, men det føles helt som om det er rigtig cigaret røg. En rigtig cigaret indeholder op til 4.000 kemiske stoffer, heraf flere giftige og kræftfremkaldende.

Den elektroniske cigaret indeholder således ingen kræftfremkaldende stoffer, og fordi de heller ikke indeholder tobak, og ikke udsætter folk for passiv rygning, er de ikke omfattet af rygeloven. E-cigaretten kan derfor frit ryges over alt på værtshuse, restauranter, arbejdspladsen og i fly og lufthavne.

Jeg må sige at E-cigaretten har sikret at jeg ikke har haft behov for at ryge, og jeg har kunne trappe mit nikotin forbrug ned langsomt. Hvilket betyder at jeg ikke har været rastløs, irritabel og har næsten ikke taget noget på. Så alt i alt synes jeg det er en god måde at stoppe på. Du kan købe E-cigaret og E-juice her.

Jeg har nu været røgfri siden udgangen af februar i år og jeg er meget glad for at være stoppet.

Dagens outfit er bukser fra GinaTricot, Bluse fra HM, Cardigan Sisters Point, støvler fra Nelly White Label, armbånd eget design og halskæde Pilgrim.

Tak fordi du kiggede ind, vi ses i morgen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.