Stære øjne

Velkommen tilbage på bloggen, jeg er meget glad for at se dig igen.

Er der noget som er meget moderne, er det smokey eye. Det er også så småt ved at være tid til efterårets mange fester, og jeg kan godt lide at ”lege” med min make up og mit look.

Smokey eye har som sagt været moderne længe, men det er først nu jeg rigtig er begyndt at interesserer mig for dem. Jeg syntes egentlig de mest var for de helt unge. Men nu har jeg ændret syn, fordi de ikke nødvendigvis behøver at være meget sorte. Derfor vil jeg i dagens indlæg dele med dig, hvordan jeg laver smokey eye.

Sidder du med nogle gode fif til at lave smokey eye, vil jeg meget gerne høre om dem. Du kan give dem i kommentar boksen nederst i dette indlæg.

Jeg tror jeg har nævnt det før, at det er vigtigt for mig at min make up holder og bliver der hvor jeg har lagt den på. Et af mine tip til at sikre at make up’en holder er, at anvende en primer. En primer forbereder og udglatter huden, og gør det lettere at lægge make up’en ensartet. Jeg bruger GOSH Foundation Primer.

Herefter lægger jeg en liner på øjet, både kanten ved vipperne på øjenlåget og langs de nederste vippe kant. Jo kraftigere streg, jo mere dramatisk bliver looket. Herefter bruger jeg en pensel til at gøre stregen ulden.

Nu lægges den meget lys øjenskygge som Highlighter under øjenbrynene, og de inderste øjenkroge. Blend farven ud mod midten af øjenlåget. En mat farve giver et naturligt look og en skinnende giver et mere dramatisk look.

Det næste trin er det trin hvor jeg bruger den sorte øjenskygge, hvis du skal lave traditionelle smokey eye, men du kan sagtens bruge andre farver. Farven skal blot være mere mørk end den lyse du anvendte. Læg øjenskyggen på i en bevægelse á la en vinduesvisker, og læg kun lidt farve på ad gangen. Du kan sagtens tilføre mere farve, hvorimod det er nærmest umuligt at tage farve væk, uden at skulle starte forfra.

Når du lægger en farve på globelinen må du aldrig følge folden hele vejen ned til den yderste øjenkrog. Da det vil give hængende øjne – og hvem er interesseret i det? Hvis du tager en blyant og lader den flugte fra det yderste punkt af øjet til spidsen af dit øjenbryn, er det der du skal stoppe med at lægge farve. Anvend en lille smule af den lyse farve til den ydre del af låget til blende opad i den lyse farve. Som vist på billedet.

Til sidst bruger jeg en grå farve at blende det sammen. Jeg bruger en mellemstor skygge pensel. Start med at sætte grå skygge på den midterste og den ydre del af låget og blend … en masse! Herefter bruger jeg en meget lille mængde af den grå skygge til at blende ind.

På dette tidspunkt skal du træde et skridt tilbage og vurdere dine kanter og formen på dine smokey eye. Er du tilfreds? Hvis ikke, blend blend og blend og mere blend.

Til sidst skal du komme mascara på – masser af sort mascara til at gøre dit look dramatisk.

Hvis du oplever problemer med at skyggen drysser, er der to måder at afhjælpe problemet. Lav dine smokey eye først, så kan du bruge din makeup fjerner til at tage det overskydende skygge, før du gør din teint færdig og blush med foundation og pudder. Eller du kan gøre som jeg, jeg lægger et lag løst lyst pudder under øjet og på kindbenet. Drysene fra den mørke skygge vil sidde på toppen af pudderet og er lige til at børste væk med en pensel eller den store pudderbørste.

Til sidst giver jeg hele ansigtet et pust af Clarins Fix Make-up. Den er super god og make up’en holder hele dagen. Og så er du klar til en aften i byen.

Dagens outfit bukser fra HM, basic top fra Vila, Skjorte fra by Second Female, støvletter Nelly White Label.

God fornøjelse. Vi ses i morgen

Jeg håber du får en skøn fredag <3<3<3

Drømmer du også om at blive den lykkelige ejer af et på Jeffrey Cambell sko? så klik på Jeffrey Campell og deltag på Nelly.com

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.