Goodiebox

Som jeg skrev i går, så kan jeg godt lide at prøve nye produkter, så derfor syntes jeg det kunne være sjovt at prøve et abonnement hos Goodiebox. Og jeg må sige at jeg bestemt ikke blev skuffet, og jeg kan anbefale dig at prøve. Du tilmelder dig på Goodiebox.dk og der er ingen bindings periode, så det er let at stoppe igen.

Hele ideen med GOODIEBOX er, give os piger en enkel og billig adgang til nye håndplukkede skønhedsprodukter og muligheden for at mærke, se, dufte og prøve de skønne produkter fra de forskellige brands, som vi måske kommer til at elske – hjemme foran vores eget spejl.

Du kan oprette et abonnement på GOODIEBOX, somt koster 119 kroner om måneden, for automatisk hver måned at modtage den nye GOODIEBOX lige til din dør.

Denne måneds goodiebox – som er min første.

Hvis du selv abonnerer på Goodieboxen og endnu ikke har modtaget din – så skal du ikke læse videre. For nu afslører jeg indholdet.

Temaet er Rock it up!

Foto: Kenneth Lau Rentius

PAS NU PÅ!

Her afsløres goodieboksen indhold:

Denne måneds tema er Rock it up og Lady Gaga, og jeg kan med Goodieboxens indhold pifte mit look op med en lækker tusch eyeliner, ”flawless skin” og ”statement brows”.

Som sagt er dette min første Goodiebox, og jeg er imponeret over indholdet, den indeholder virkelig mange produkter for 119 kroner.

Bare det at modtage pakken og åbne den er en dejlig oplevelse. Indeholdet er pakket i en hvid æske med en sløjfe i en glad rød farve. Alle produkter er pakket i sort silkepapir – så spændingen holder lidt længere. Pakken indeholdt:

David Beckham The Essence Eau de Toilette

Jeg ved ikke hvordan din bedre halvdel har det, når du modtager pakker, men Kenneth spørger ofte hvad er der til mig? Derfor prøver jeg altid på også at bestille lækre ting til ham. Og med Goodiebox blev jeg imponeret – tænk der lå en lille prøve på The Essence til manden i mit liv. Duften er let og frisk med blomsterfyldt sødme på en maskulin måde. Det er en rigtig god ide med lidt til manden. Både Kenneth og jeg syntes den dufter dejligt.

Diesel Loverdose L’Eau de Toilette

Mhmm- anisagtig med let frugtsødme. Det er sådan en sød og romantisk duft som ikke er tung til trods for sødmen. Duften får mine tanker hen på en picnic en sensommerdag – lige til at blive i godt humør af.

L’Oréal Professional Abondance de Cacao Shampoo

Jeg er ellers glad for duftene af kakao, kokos og Vanilla, men den her duft er for syntetisk til min smag. Shampooen er god som L’Orérals Professionelle shampooer altid, men duften – den synes jeg ikke om.

Max Factor Face Finity 3-in-1 All Day Flawless Foundation

Farven i brevet er fin, den blender sig pænt på huden og dækker godt. Også her formår Max Factor atter at leverer et produkt som lever op til det Max Factor lover.

Nutrilett Hunger Control Crunch Bar

Jeg plejer at spise Nupo, så det var dejligt at få chancen til at smage Nutrilet. Og den smagte godt, var lækker sprød og ikke klistret sådan som Nupo. Så jeg vil sagtens kunne skifte mellem Nupo og Nutrilette.

Oriflame Beauty Eyebrow Kit

Det hotteste lige nu er markerede øjenbryn, så derfor er dette kit som sendt fra himlen. Farverne er anvendelige og lette at blande. Voksen holder brynene på plads og de tilhørende applikatorer er gode. Så nu er det bare i gang med at lege. Du bestemmer selv om looket skal være naturligt eller om du vil ”go all in” med ”statement brows”, lækkert og vildt på samme tid.

Oriflame Eye Liner Stylo i farven Black

Der er ingen vej uden om – det kræver øvelse lige meget, hvilken vej man vender makeup spejlet. Men når du har lært det, så er det en smal sag. Så du må bare i gang med at øve dig. Det er et super produkt til at skifte look og skabe et nyt og dramatisk look. Og ja, det er jo lige til at vaske af hvis det skulle blive for vildt 

Orifluido Beauty Elixir

Jeg må indrømme at nu det er nærmest blevet et must at bruge olie i mit hår, for ellers kan det godt blive tørt. Normalt bruger jeg Morocco Agan Oil. Så derfor var jeg spændt på at prøve denne olie. Olien sørger for at det bliver blødt, blankt og medgørligt og selv duften er skøn rund og blød. Så nu har jeg fundet et anden lækker olie at skifte med. For det er altid en god ide at skifte mærke en gang imellem.

Sephora Voucher

Fra Sephora var der en Voucher med mulighed for at vælge mellem en neglelak, en lip balm eller en parfume fra Sephoras eget mærke. Det syntes jeg også var skønt, eneste problem var at jeg ikke kunne nå at bruge den da det skulle ske inden den 6.oktober.

Dagens outfit er kjole fra Vero Moda, sko fra HM, Cari ørering fra Chanti og armbånd eget design. Perle kraven er fra HM – syntes den er super smart, hvad siger du?

Jeg håber du nyder søndagen og solen. Vi ses i morgen.

ILYG

About AngelQueen

I love fashion and my style cores is feminine. If your style core isn't the feminine don't worry, because the are 6 style cores to choose from. I love to play with my style and I always try to find new ways to put my outfits together. I believe that fashion should be like a game - a fun game where I try new looks and still remains true to my style core. Besides fashion is a breeze, I also think it should be festive, so I give my styleing max speed - in my universe, every day is a celebration of life. If you love fashion, I hope you will love my blog and find inspiration for your fun with the fashion games. I wish you welcome to my blog and wish you a lot of fun. ILYG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.